O•LIT

NL

FR

DE

EN

© O-lit · Meldertsesteenweg 220 3583 Paal (Beringen) · +32 11 415 110

 

EEN RUIMTE VOOR ELK EVENT

 

Onze lounge staat los van het hoofdgebouw en beschikt tevens over eigen sanitair, wat het gebouw volledig onafhankelijk maakt. Na het evenement kan u bij ons uiteraard ook genieten van een verkwikkende nachtrust!

 

FLEXIBILITEIT TROEF

 

Omdat onze lounge bestaat uit een enkele ruimte met afzonderlijk sanitair, kan de layout van deze zaal gemakkelijk worden aangepast aan uw evenement. Vergaderingen of presentaties, recepties, seminaries of lezingen, brunches...

 

EEN TOTAALPAKKET

 

Wij zorgen er graag voor dat u zich over niets zorgen hoeft te maken en stellen samen met u uw droomevent samen. Wij zorgen voor alles!

 

VERGADEREN IN ALLE RUST

 

Omringd door de natuur, biedt deze ruimte voldoende rust om er de concentratie bij te houden. Bovendien kan u zo optimaal vergaderen, discreet en autonoom. Er gaat niets boven een pauze midden in de natuur voor een flinke teug zuurstof!

 

HUISELIJK PROFESSIONEEL

 

De lounge beschikt over een open haard en genoeg ruimte voor een zithoek. Zo kan u ook verschillende one-to-one gesprekken houden in een rustgevende sfeer.

 

STEL ONS UW VRAAG

 

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van onze lounge en wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel zeker niet ons te contacteren via mail of telefoon op +32 11 415 110

NL

FR

DE

EN

 

O-lit beschikt over een mooi zaaltje waar kan worden vergaderd, gepresenteerd, gevierd of genoten.

 

Neem zeker eens contact met ons op, dan overlopen wij graag samen met u de mogelijkheden!

© O-lit · Meldertsesteenweg 220 3583 Paal (Beringen) · +32 11 415 110